”Huden är som en gränsyta som både skiljer och binder samman”

Standard

Citatet är hämtat från Lyrik vännens senaste nummer. Vackert vackert.

Dessa tentor…. Om cirkus 8 timmar ska tentan om Churchill, Chrusjtjov och Kundera var inlämnad. Faktiskt en väldigt intressant uppgift, men som alltid blir det förstört när man måste göra något. Sitter och funderar på slutklämmen nu…det är mycket som ska sägas med få ord.

Den här veckan har varit hyfsat intensiv. Mycket som händer direkt och mycket att ta ställning till. Spanska grammatiken kommer att bli min undergång, så nästa vecka kommer nog mycket tid att dedikeras till att förstå skillnaden mellan preteritum och imperfekt. Jippi!

Imorgon beger jag mig hemåt till de västmanländska vidderna. Ska spendera några dagar med familj och vänner, samt göra en avstickare till Uppsala för att få njuta av min goda vän Emilys sällskap. Det kommer att bli en fin vecka! Till helgen har jag lovat att ta Annas pass, så det blir Bishops för hela slanten på fredag och lördag, ska bli lite mysigt och kommer att behöva riksdalerna sen.

Igår var det en mysig husfest hos Adam, mäkta trevligt vill jag påstå. Både jag och tentan måste få vila, och det kan vara den optimala pausen med god öl och trevliga människor. Blev mest mörk och kraftig öl igår, blad annat Mikkellers Jackie Brown. På Bishops hade vi nyligen den godaste IPAn jag druckit på länge från Anderson Valley, in case you wanna know.

Såg halva Sobotta spexet i torsdags där Linda var med, riktigt bra och riktigt kul. De lustiga om än torra ordvitsarna haglade, kanske är det så att jag är göteborgare i själen som njuter av dem så mkt…?

Nu blir det lite Afro & gym på det här innan tidpressens musa förhoppningsvis kommer infinna sig så jag blir av med tentan snart!

http://www.youtube.com/watch?v=Mzy_BEzlHWI&feature=fvst Janis till er alla!

Annonser

3 responses »

  1. Kommenterar här med sådär ett halvår senare, vad pluggar du som får dig att skriva om Chrusjtjov? Läste tidigare inlägg spanska, men får inte ihop det :d En gång i tiden läste jag om tråkiga gubbar jag med, eller ja de var väl tråkiga för att jag inte är värst politik intresserad, studade då i sol-huset. Nu läser jag socialantropologi tackar som frågar ^^ höhö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s