Squeeze in!

Standard

Nu börjar det hända grejer! Idag smygstartar flyttandet. Min kära lillebror är på besök från V-town för att hjälpa mig att kånka grejer. Som en inflyttningspresent fick jag frön till morötter och ärter, så vet jag vad som ska spira ur mina rabatter i vår.

Sen jag fick reda på att jag skulle flytta in den första mars har mitt liv varit ett intensivt kaos, men räknar med att sluta hyperventilera i början av nästa vecka. Resten av den här veckan kommer att dedikeras till flyttstädning, bära grejer, packa ner och packa upp. Och såklart till att bekanta mig med stugan på riktigt, och den har fortfarande inte ett namn…om någon sitter inne på ett fint förslag är det bara att skriva!!

Har precis gjort  spellistan för flytten och ska nog väcka min bror nu så att han kan börja skruva ner möbler och annat skoj!

Om tiden finns imorgon kommer en ny uppdatering med bilder!

Far i frid!

Annonser

2 responses »

  1. Grattis till stugan Madeleine!
    Jag såg artikeln med lyckliga du och din nya stuga i Lokaltidningen, och det är en sak som stör mig och som jag inte kan sluta att klura på. Jag känner igen dig så förbaskat. Jobbar du nånstans, eller går nån kurs eller är offentlig på nåt sätt? Jag har inte bara sett dig utan också har pratat med dig, det vet jag, men jag kan bara inte komma på sambandet. Störigt! Jag har bra ansiktsminne och poletten brukar trilla ner så småningom, men nix, pix, inte än… Har du en ledtråd?

    Johan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s