Grill + utemöbler = vår

Standard

Hej gott folk!

Ett år har nu passerat, galet, men fint!

För alla er som inte bor på den skånska rivieran (isch) så kan jag berätta att våren är kommen! Igår åkte alla utemöblerna fram, nu ska det drickas en hel del kaffe  i solen. Så nu får det vara slut på snöandet för den här gången.

P1040434

Förra veckan invigde vi grillsäsongen. Vi fick till en fantastiskt fin glöd efter lite om och men, och avslutade kvällen med lite besserwisser, mys! Mer sånt ska det bli!

P1040431

Det har varit en lustig vecka såhär långt, vilket gör att jag väntar med spänning på vad som komma skall. I måndags var det en journalist från Litauen som studerar här i Lund och gjorde ett reportage. Har inte träffat någon som var så entusiastisk över kompaktboenden över hela världen som henne. Det blev också min första intervju på engelska, spännande. Igår ringde min telefon precis när jag kom innanför dörren på eftermiddagen. Det var en journalist från radio som undrade om hon kunde komma för en kort intervju och några bilder på direkten eftersom hon bara var här i krokarna över dagen. Så det var bara att snabbdiska och köra. Det är kul att det är så många som är intresserade av kompaktboenden!!

Apropå mins växter så har koriandern gett upp och blivit ersatt av en söt lila blomma (vilken sort? bra fråga), det är som att ta in våren. Tankarna har också börjat röra sig mot vilka frön som ska införskaffas till täppan, får se vad det kan bli.

Hade!! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s